Fitter, Slanker en Gespierder
18x Meer resultaat in 20 minuten!

E-Relieve


E-Relieve: pijnreductie rug, nek en gewrichten

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet je van jouw arts je zwakkere spieren verstevigen maar kan je nog moeilijk bewegen zonder pijn?
Met deze EMS sessies kan je jouw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voel je al een merkbaar verschil.
Met de E-Relieve van E-Fit krijg je zonder gewrichtsbelasting minder pijn. We werken op chronische pijnen enerzijds, maar we kunnen hiermee ook je rugschool vervangen. Ease the pain with E-Fit!

1 op de 5 volwassenen heeft chronische spier- en gewrichtsproblemen zoals rugproblemen, artrose, reuma, trapezium syndroom, fybromyalgie, frozen shoulder, migraine, ... Bij E-Relieve werken we aan deze chronische pijn.
Na een intakegesprek wordt er gekozen uit 2 methodes.
1. E-Relieve zonder sporten met de E-Fit Beauty & Slim
2. Rugschool met de E-Fit infinity
Bij deze 2 methodes werken we met een gespecialiseerde rugjas, soms aangevuld met een broek om zo doelgericht de juiste spieren te verstevigen.
E-Fit Beauty & Slim – Zonder sporten
We werken met een driedubbel effect:
1. We verdoven de pijnprikkels wat instant verlichting geeft.
2. We werken probleemoplossend door de diepliggende spieren te verstevigen. Hierdoor ontlasten we de tussenwervelschijven.
3. De infrarood is deugdzaam bij chronische pijnen en zal het zelfgenezingsproces stimuleren.

 E-Fit Infinity - Bewegingsplan
Heb je voldoende vooruitgang geboekt, dan kan er geopteerd worden om stap voor stap op te bouwen naar een bewegingsplan op maat.
De diepliggende spieren worden doelgericht verstevigd.
Je leert terug bewegen zonder pijn! Na het bewegingsplan krijg je een micromassageprogramma om gespannen spieren los te maken of een pijnreducerende impuls.
De oefeningen worden gecombineerd met de E-Fit full body pakken bestaande uit een broek, jas, arm- en kuitgordels waarin 20 e-pads verwerkt zitten. Onder deze pakken draag je jouw persoonlijke E-Fit outfit. In 20 minuten worden de buikspieren, de borstspieren, de triceps & de biceps, de brede rugspieren ,de onderrug, de gluteus, de quadriceps & hamstrings en de kuiten geactiveerd.
Er wordt gewerkt met rugverstevigende programma’s, schouderontlastende oefeningen, … zonder te sleuren met zware gewichten en rekening houdend met jouw problematiek.

 
Infrarood: heilzaam voor spieren en gewrichten
Met de E-Fit Beauty & Slim worden de gespecialiseerde rugjassen en lichaamspakken gecombineerd met E.M.S. en infrarood. Terwijl E.M.S. werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren waardoor spanningen verminderen. Die spanning is (vooral bij reuma en fybromyalgie) de oorzaak van pijn.
Onze spieren hebben nood aan zuurstof om te kunnen functioneren. Het pak zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor er meer aanvoer is van meer zuurstofrijk bloed. Infrarood neemt de oorzaak niet weg maar zal het genezingsproces wel ondersteunen. Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen.