Fitter, Slanker en Gespierder
18x Meer resultaat in 20 minuten!

Doe mee met ons nieuwe Last MinutE-Fit Programma

Wil jij binnen 8 weken klaar voor de zomer zijn? Met ons 8 weekse Last MinutE-Fit programma gaat dat zeker lukken, alleen nu kun je met deze geweldige actie ook nog eens helemaal Summer Proof worden!


 

VOOR- EN NAMETING
Je start met een uitgebreide intake en een meting van je lichaamssamenstelling door ons. Hierdoor weten we precies waar bij jouw training en voeding de focus moet komen te liggen om jouw doelen te bereiken. In een eindmeting bekijken we de resultaten en krijg je advies over hoe jij je fitte leefstijl kunt voortzetten.


8 WEKEN SPORTEN
Je kunt 8 weken, 2x per week mee doen met onze Small Group Trainingen inclusief EMS lessen. Tijdens onze Small Group Trainingen krijg je altijd persoonlijke aandacht en je sport in een groep van maximaal 8 personen altijd op je eigen niveau.


BRING A FRIEND
Tijdens deze actie mag je gratis iemand meenemen naar 2 lessen, dit maakt het sporten nog leuker!


DARMKUUR
Om af te kunnen vallen is meer nodig dan trainen en minder calorieën eten. Je darmmicrobioom is eigenlijk het allerbelangrijkst. Onderzoek heeft uitgewezen dat bij meer dan 60% van de mensen dit darmmicrobioom niet optimaal werkt. Dit komt door het moderne voedingspatroon waardoor de goede bacterien verdwijnen en de slechte de overhand nemen. Hierdoor krijg je allerlei vage klachten en val je moeilijk af. Deze darmkuur geeft je veel verschillende vezels die allemaal een verschillende taak hebben om je darmen weer gezond te krijgen!


BE SUMMER PROOF
Wil je helemaal klaar zijn voor de zomer, voeg dan ons Healthy Package toe aan de Summer Fit actie. Het Beauty Package bestaat uit:


Summer Treatment
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om je centraal zenuwstelsel te kalmeren, stress te reduceren en pijnklachten te verminderen!


Beauty & Slim
Deze passieve vorm van EMS combineert alle voordelen van EMS in combinatie met infrarood!
De elektrostimulatie zorgt ervoor dat we doelgericht en efficiënt je belangrijkste (en diepliggende) spieren activeren tijdens een korte en intensieve sessie van 20 minuten. Het effect hiervan? Spier- en huidversteviging, probleemzones verminderen in centimeters en drastische afname van cellulitis. Anderzijds dringt de IR-C lang golf infrarood technologie 4 tot 22 cm diep door in het lichaam, waardoor de bloedcirculatie verbetert en de spieren ontspannen. Hierdoor zal het lichaam ontgiften, krijg je een hogere calorieverbranding, worden de cellen geactiveerd en zal de stofwisseling versnellen.Vul hieronder ons formulier in, zodat we een intake met u kunnen inplannen!