Fitter, Slanker en Gespierder
18x Meer resultaat in 20 minuten!

E-Shape


E-Shape: Slank en strak zonder sporten
Het E-Shape programma van E-Fit is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder sporten.
Tijdens deze zalige behandeling heb je 20 minuten me-time! Ondertussen werkt de E-Fit Beauty & Slim aan uw lichaam.
De E-Fit Beauty & Slim werkt met 2 technologieën, nl. met EMS (elektrische spierstimulatie) en met infrarood. De elektrostimulatie zorgt voor een echte versteviging van de spieren en huid, uw probleemzones verminderen in centimeters en worden gelift. Daarnaast is er een drastische afname van cellulitis!
De infrarood zal jouw lichaam ontgiften, je krijgt een hogere calorieverbranding en jouw stofwisseling zal versnellen.
Ideaal kom je 1 tot max. 3 x 20 minuten per week.


We werken op de volgende spiergroepen:

De buik
De lovehandles / de onderrug
Het zitvlak
De quadriceps
De hamstrings
De armen

 Deze zeer aangename behandelingen van E.M.S. en infrarood versnellen de cel activatie en de vetverbranding. Daarnaast merken we ook een verhoging van de microcirculatie en het metabolisme.De speciale pakken van de E-Fit Beauty & Slim werken met IR-C lange golf infraroodtechnologie dat 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam gaat. Langegolf infraroodstralen dringen in onze huid binnen en zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. In onze huid brengen ze de microscopisch kleine watermoleculen in beweging waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte tot 3,5 cm diep in het lichaam wordt gestuurd waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt.
Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme.